Sådan leverer vi til dig

Leveringspris beregnes ud fra dit postnummer i indkøbskurven (check ud). Hvis vi modtager din bestilling inden kl. 14.00 leverer vi dine varer næste hverdag. Dvs. hvis du bestiller et læs grus om mandagen, så kommer vi med det om tirsdagen. Hvis du hellere vil have dine varer en bestemt dato, skriver du blot denne under bemærkninger. Du behøver ikke være hjemme når vi kommer.

Vi leverer primært til Storkøbenhavn og omegn, men hvis du ønsker at vi leverer til et område, som ikke indgår i vores almindelige leveringsområde, ring for tilbud.

Vi kan max have to forskellige produkter på hvert læs, da produkterne ellers vil blive meget sammenblandet. Vores største lastbiler kan klare op til 25 tons, så skal du have mere end det, skal det bestilles over to omgange.

Du skal være opmærksom på at sammenblanding af produkter ikke fuldstændig kan undgås, når der er mere end et produkt pr. læs. Vi anbefaler derfor altid en bigbag-løsning, hvor produkterne er pakket hver for sig og grabbes af i bigbags.

 

Levering i big bag

Som standard leverer vi big bags ved kantstenen. Hvis du ønsker at få placeret din big bag et bestemt sted, kan du skrive det i bemærkningsfeltet når du bestiller. Vi kan dog ikke løfte din big bag over forhindringer. Hvis du vil have dine varer leveret over hækken, skal du vælge levering med grab.

Aflæsning

Hvis du skal bruge meget materiale eller hurtigt skal køre det et andet sted hen, kan det være en fordel af få det tippet af i en bunke. Så er det nemlig hurtigt at komme til med fx en trillebør. Hvis du ønsker at vi tipper dine varer af et bestemt sted, kan du skrive det i bemærkningsfeltet når du bestiller.

Levering over hæk

Hvis du har brug for at få leveret dine varer på den anden side af hækken, kan vi løfte materialet ind over den med en grab. Materialet bliver lagt løst i en bunke.

Hent selv

Du har også mulighed for selv at hente dine materialer på vores plads på B-vej 8 i København. Intet læs er for småt og vi hjælper dig selvfølgelig med læsningen.

Du kan afhente hos os mandag til torsdag fra kl. 06:00 til 15:30 og fredag fra kl 06:00 til 14:30.

Kommer du med egen trailer, skal du være opmærksom på, at vi har en fast trailer pris. Ring for nærmere information.